Castiguri si Program

Program De Lucru

Apreciem foarte mult fetele care muncesc constant, serioase și punctuale.
Ca să fie totul cât mai simplu pentru tine, la Dark Angel Studio avem un sistem de lucru creat special pentru tine, astfel încât să beneficiezi de trafic garantat din toate țările. Totul este gândit astfel încât ca tu să poți ajunge cât mai repede la studio, evitând traficul aglomerat din București.
Îți oferim un program de lucru cât mai flexibil. Indiferent de programul ales de tine(dimineață, după-amiază sau noapte), vei avea întotdeauna suport tehnic și admin cu tine, care te vor ajuta pe parcursul turei, la diferitele probleme cu care te vei confrunta.
Te vom ajuta să îți alegi un program cât mai ok pentru tine, care să se potrivească stilului tău de viață și care să îți aducă și un venit financiar satisfăcător.

Avantaje și Beneficii

Îţi oferim un loc de muncă relaxant, în faţa unui calculator, unde eşti liberă să faci tot ceea ce îţi place, doar lucruri care te fac să te simţi în largul tău! Noi nu obligăm modelele să se dezbrace, să facă lucruri cu care nu sunt de acord. Noi te vom ajuta să reuşeşti să câştigi sume mari de bani, fără ca acest fapt să te dezavantajeze, ci din contră, să te avantajeze.

Ai imaginaţie, atitudine, voinţă şi vorbeşti limba engleză la nivel cel putin mediu? Atunci, ai calităţile unui model Fetish DarkAngelStudio. Noi vom avea grijă să îţi evidenţiem cele mai importante calităţi, astfel încât să ajungem împreună la performanţă. De aici, totul depinde numai de tine. Cu un strop de pasiune şi devotament, seriozitate şi punctualitate, implicare, jobul de model fetish aduce foarte multe recompense.

Câştigurile vor fi pe măsură, atât timp cât şi implicarea ta este la fel. Alegerea unui studio compatibil cu nevoile şi dorinţele tale poate fi dificilă, iar odată ce crezi că ai găsit locul potrivit, poţi aplica pentru a te programa la un interviu.

Bonusuri de Performanță

Dacă ai experență în jobul de hostess online, cu siguranță știi destul de bine cum majoritatea studiourilor aleg să-și ”motiveze” modelele.

Da, vorbim de amenzi, coșmarul multora dintre voi. Desigur, pentru studiouri este profitabil să taxeze micile nereguli, penalizând prin a vă lua ”mici” sume de bani, muncite. Dark Angel Studio a găsit cu o totul altă modalitate de a vă motiva, care este total opusul amenzilor. Noi vă recompensăm! Orice tură bună, va aduce bonusuri valorice ce pot fi folosite în funcție de dorințele fiecăreia. Mai exact, după fiecare tură veți primi BONUSURI, valoarea fiecărui bonus fiind stabilită în funcție de suma totală făcută. De asemenea, noi încurajăm fidelizarea membrilor, de aceea vom recompensa și timpul total petrecut cu același membru în private din timpul unei ture. Veți fi recompensate cu BONUSURI și pentru 1h+ petrecută pe o tură cu același membru. Credem cu tărie că sistemul nostru de recompensare este cu mult mai motivant și veți primi jobul de hostess online ca pe o activitate plăcută, pentru că fiecare tură va aduce un plus, pe lângă banii făcuți pe site-uri.

Câștigă Din Recomandări!

Știi persoana perfectă pentru videochat? Ai o prietenă care își caută loc de muncă? Vrei să câștigi foarte ușor 300$? Atunci recomandă-ne și pentru fiecare persoană care începe colaborarea cu noi, tu câștigi 300$. Cu cât ne recomanzi la mai multe persoane, cu atât poți câștiga mai mult. Totul este foarte ușor, iar prietena ta va câștiga peste 3000$ lunar!
TOP
Discută cu noi pe WhatsApp
Trimite mesajul