Studio Fetish București DarkAngel

Studio Videochat Fetish București

Povestea noastră a început cu 12 ani în urmă, când ne-am hotărât să deschidem primul studio fetish profesionist din Romania. Am crezut în ideea noastră, ne-am documentat, am încercat mereu să ne diferenţiem de restul firmelor în domeniu şi am muncit mult! Ne-am bazat pe ideea că atitudinea, imaginaţia şi inteligenţa sunt cele mai mari atuuri ale unei fete, iar combinate cu perseverenţa şi cu o dorinţă mare de a reuşi, devin cheia succesului în acest domeniu, şi rezultatul nu a întarziat să apară. Echipa s-a mărit zi dupa zi. Am crezut în fiecare model cu care am lucrat, ne-am implicat, am crescut împreună şi aşa am ajuns să avem 15 modele constante. Poate unul din cei mai importanţi factori a fost şi faptul că, chiar şi după atâta timp, încă ne implicam în fiecare zi în munca lor, ajutandu-le mereu să îşi mărească veniturile. De ce este nevoie de acest lucru? Pentru că munca lor este diferita faţă de a altor modele din domeniul videochatului. Modelele noastre NU oferă nuditate pe site-uri, folosidu-şi în mare masură doar imaginaţia, inteligenţa şi atitudinea pe care o au. Şi da, este mult mai distractiv şi totul devine mult mai placut. Majoritatea modelor sunt cu noi de la început. Ne simţim ca într-o familie, venim la muncă cu drag şi muncim cu spor. Experienţa ne-a învatat că mediul de lucru plăcut şi atitudinea pozitivă au un cuvânt foarte important de spus în drumul către reuşită. Dupa toată experienţa acumulată în domeniu, atât în promovarea modelelor noastre, cât şi în sprijinirea lor pentru atingerea scopurilor stabilite împreună, ne-am hotărât că este momentul să ne mărim echipa! Am pus mână de la mână şi am lucrat la acest site… Şi uite asa ne-ai găsit tu! O să încercăm să îţi explicăm cât mai bine cine suntem, cum lucrăm şi de ce credem că noi suntem echipa de care ai nevoie, ca de azi banii să îţi vină mulți, repede şi uşor! ECHIPA NOASTRĂ SE MĂREȘTE! Dacă vrei să faci parte din echipa noastra, esti o fată veselă, încrezatoare şi ambitioasă, nu ezita! Te aşteptăm la noi! Vino să ne cunoşti, ia-ţi prietenele şi fă-ne o vizită! Cafeaua este din partea noastră!

Dacă ai nevoie de un program flexibil, un job distractiv unde să vii cu plăcere şi unde să faci bani repede şi simplu, atunci ai ajuns unde trebuie! Ai nevoie doar de ambiţie, imaginaţie şi o atitudine pozitivă, iar de restul ne ocupăm noi! Suntem o echipă tânără, gata să te îndrume să reuseşti în videochat, altfel decât ai crezut până acum.

ALEGE UN STUDIO FETISH CE-ȚI VA SCHIMBA VIAȚA

Pentru că noi credem în tine! Indiferent de vârstă sau aspect fizic, noi ştim că fiecare fată are ceva al ei, ceva special! Şi aici te vom învăţa cum să foloseşti acest lucru şi sa faci performanţă fără să fie nevoie sa te dezbraci! Pentru că noi nu mergem pe cantitate, ci pe calitate şi vom fi alături de tine pe tot parcursul drumului, Pentru că ţinem la confidenţialitatea şi discreţia modelelor noastre! Pentru că nu avem acea viziune îngustă despre videochat şi am reusit să ne dezvoltăm rapid pe o nişă puţin cunoscută de ceilalţi, lucru care o să te avantajeze direct pe tine. Pentru că suntem o echipă doar de fete! Pentru ca avem o locaţie centrală. Piaţa Muncii! Pentru că investim mereu în firma noastră, suntem la zi cu cerinţele tehnologice, şi îmbunătăţim mereu condiţiile de lucru. Pentru că noi nu oferim plasme, maşini, apartamente, dar îţi promitem că te vom ajuta să ţi le permiţi singură! Pentru că vei lucra legal şi vei avea carte de muncă! Pentru că la noi chatul este fun şi te vom învăţa ceva nou şi inedit. Nu vei ajunge să te plictiseşti! Pentru că odată ajunsă în echipa noastră, vei şti că ai facut alegerea potrivită!

Ştim că pentru a putea face performanţă este nevoie ca modelele să beneficieze de cele mai bune condiţii. De aceea, am investit în dotările studioului şi avem în permanenţă în vedere îmbunătăţirea fiecărui aspect care poate conduce la sporirea câştigurilor. Putem astfel să ne lăudăm cu faptul că avem:

 • Calculatoare de ultimă generaţie (procesoare I7)
 • Monitoare mari care să permită o mai bună gestionare a activităţii
 • Camere HD care oferă cea mai bună calitate a imaginii şi, implicit, a experienţei pe care o au clienţii
 • Internet de mare viteză prin fibră optică (furnizat de unul dintre cei mai mari provideri de internet la nivel naţional)
 • Suport tehnic 24/7
 • Administratori website 24/7 (fete cu o vastă experienţă în domeniu care oferă sprijin ori de câte ori este nevoie)
 • Decoruri adaptate profilului studioului
 • Aer condiţionat
 • Dulapuri personale pentru fiecare model
 • Un spaţiu de relaxare

Începe-ți cariera la cel mai faimos studio de videochat fetish București!

Vom fi alături de tine în cea mai frumoasă experiență a vieții tale!

Întrebări frecvente

Vârsta minimă pentru un model de videochat este de 18 ani. Aceasta este vârsta standard în această activitate.
Nu exista o limită maximă. Atât timp cât ai dorinţa de a face bani, cunoşti limba engleză şi eşti majoră, vârsta ta nu contează.

La noi în studio contractul de muncă se semnează din prima zi când ai venit. Vei avea un contract individual de muncă, dreptul la concediu de odihnă, concediu medical, concediu de studii etc. Vei beneficia de asigurare medicală şi de tot ceea ce implică un contract legal de muncă.
Îţi recomandăm să nu accepţi munca la negru! Ai grijă când îţi alegi un loc de muncă, şi nu accepta să munceşti fără contract de muncă! Dacă alegi să munceşti în afara cadrului legal:

 • Nu vei fi asigurată medical;
 • Nu vei avea siguranţa că vei fi platită;
 • Nu vei beneficia de salariul minim pe economie, sporuri salariale determinate de vechime, condiţii de muncă;
 • Nu vei avea dreptul la concediul legal de odihnă plătit şi alte concedii legal reglementate pentru evenimente deosebite (căsătorii, deces, naşterea unui copil în familie), pentru studii etc.;
 • Nu vei fi asigurată pentru riscuri sau evenimente previzibile şi imprevizibile cum sunt: invaliditatea, accidentele de toate felurile, bolile, maternitatea, bătrâneţea, decesul;
 • Nu vei avea dreptul la indemnizaţii pentru incapacitate temporară de muncă cauzată de boli obişnuite sau de accidente în afara muncii, boli profesionale şi accidente de muncă;
 • Nu vei beneficia de indemnizaţia pentru maternitate (concediu pre şi post natal) precum şi pentru creşterea copilului sau îngrijire de până la 2 ani sau îngrijirea copilului bolnav (aceste drepturi se cuvin numai asiguratului care are un stagiu de cotizare de cel puţin 6 luni realizat în ultimele 12 anterioare producerii evenimentului);
 • Nu vei beneficia de pensie de limită de vârstă, anticipată, anticipată parţial, de invaliditate sau de urmaş;
 • Nu vei beneficia de asistenţă medicală gratuită, medicamentaţie gratuită sau compensată; nu te vei bucura de drepturile protective privind securitatea şi sănătatea în muncă, de echipament de lucru şi protecţie şi alimentaţie antidot la care ai dreptul în funcţie de specificul activităţii;
 • Nu vei avea dreptul la cursuri gratuite de calificare, recalificare şi reconversie profesională precum şi alte măsuri active legal reglementate în vederea exercitării unei activităţi sau ocupării unui loc de muncă;
 • Nu vei avea posibilitatea accesării unui produs de creditare bancară, etc.

Site-urile cu care noi colaborăm pot fi accesate şi din România, dar au posibilitatea da a bana (interzice) ţările de unde vrei sa nu fii văzută (ex. România). Astfel, atunci când cineva cu IP din România intră pe site, profilul tău este inexistent pentru el, nu poate fi văzut. La fel se întamplă cu oricare alta ţară pe care tu o vrei banata.

Câştigurile în acest domeniu depind doar de implicarea ta şi de dorinţa ta de a face bani. Cu cât îţi doreşti mai mult acest lucru, înveţi mai repede şi munceşti mai mult, cu atât veniturile tale vor fi mai mari. Pentru că aici eşti platită pe minut de privat, cu cât vei munci mai mult vei avea şi mai mult. Astfel că într-o lună poţi câştiga de la 1000 USD la 5000 USD şi chiar mai mult, atât timp cât tu îţi doreşti asta.

Într-adevăr, aspectul fizic plăcut este un atu, dar nu cel mai important! Dacă ai cunostinţe de limba engleză şi/sau alte limbi, eşti isteaţă, ai ceva imaginaţie şi vrei să faci bani este suficient.

Este timpul să câștigi bani!

Îți oferim un program de lucru cât mai flexibil. Indiferent de programul ales de tine(dimineață, după-amiază sau noapte), vei avea întotdeauna suport tehnic și admin cu tine, care te vor ajuta pe parcursul turei, la diferitele probleme cu care te vei confrunta.

TOP
Discută cu noi pe WhatsApp
Trimite mesajul