Studio videochat fetish in Bucuresti

Studio Fetish Bucuresti

Studio Fetish Bucuresti – Studio Videochat Fetish Non Adult

Studio-ul Fetish DarkAngel din Bucuresti este o categorie aparte in videochat. Fetish-ul incita si aduce placere unei persoane, poate fi un obiect anume sau o idee, o situatie sau un rol.

Sunt persoane care isi doresc sa domine sau, pur si simplu, sa fie dominati si controlati de catre o femeie. Si DA, sa o venereze precum ceva sacru… si virtual, desigur. O fantezie.

Sunt întrebată deseori la interviu cât poate câștiga un model la noi în studio.

Este lesne de înțeles că toată lumea dorește să știe ce salariu va avea, însă asta este partea frumoasă în meseria de model videochat fetish.

Faptul că poți câștiga oricât de mult îți dorești, dacă muncești și stai online pe site-uri minim 8 ore pe zi.

Poți sta și mai puțin, dar și câștigurile vor fi pe măsură.

Bineînțeles, răspunsul diferă în funcție de implicarea fiecăreia. Este ca și la un videoclip pe youtube. Unele videoclipuri au mai multe vizualizări, altele mai puține, în funcție de cât de cunoscută și îndrăgită este cantăreața.

Noi, aici la studio-ul de videochat DarkAngel, ajutăm modelele să își creeze povestea încă de la început, să devină cunoscute pe site-urile unde lucrează și să fie vizitate de membri. Este foarte important să veniți la muncă atunci când conturile sunt noi.

De ce studio videochat fetish Bucuresti DarkAngel?

Știm că greu îți vine a crede, dar la DarkAngel Studio videochat fetish, poți lucra cu hainele pe tine. Credem foarte mult în puterea de seducție a unei femei, de aceea suntem promotori activi ai conceptului de videochat fetish.

Într-adevăr, din această industrie poți câștiga cu mult peste medie, dacă reușești să joci niște roluri în fața camerei. Pentru că, până la urmă, videochat-ul este un joc de roluri.

Pentru noi, videochat-ul înseamnă mai mult decât un simplu dialog. Tu ești personajul principal al poveștii și tu ai puterea de a direcționa conversația către orice dorești, doar tu îl poți face pe membru, cu ajutorul nostru, să te plătească din ce în ce mai mult și să își dorească să petreacă tot timpul din tura ta cu tine!

 

studio videochat fetish bucuresti

 

Cât poți câștiga la un studio fetish în București?

Suntem siguri ca si tu iti doresti sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti si sa pui bazele unei cariere internationale, asa ca te asteptam sa iei legatura cu noi pentru a te programa la un interviu.

Pentru a deveni model la acest studio fetish din Bucuresti nu iti trebuie niciun fel de experienta.

Tot ce ne dorim de la tine este seriozitate, implicare, putere de munca, ambitie, cunostinte de baza ale limbii engleze si sa ai un aspect fizic placut.

Noi te vom invata tot ceea ce ai nevoie sa stii despre acest domeniu si te vom transforma intr-unul din cele mai bune modele de videochat fetish din lume!

Poate unul din cei mai importanti factori este faptul ca, chiar si dupa atata timp, inca ne implicam in fiecare zi in munca colegelor noastre, ajutandu-le mereu sa isi mareasca veniturile.

Poate esti studenta, casnica sau poate esti una dintre sutele de fete care muncesc 8 – 10 sau chiar 12 ore pe zi pentru o suma de bani cu care nu poti trai decent de la o luna la alta.

In orice caz, ne-ar placea sa te intalnim.

Iti putem oferi un loc in super-echipa DarkAngel, locul in care TU CHIAR CONTEZI si locul in care iti poti schimba viata in bine la cel mai corect studio fetish Bucuresti. Suntem in cautare de noi modele pentru ca ne extindem in permanenta, asa ca te invitam sa ne contactezi la 0728 575 937 sau prin email la office@darkangelstudio.ro, oricand te simti pregatita.

 

model-videochat-bucuresti-darkangel

 

De ce sa te angajezi la studio videochat fetish Bucuresti DarkAngel?

  • Venit minim garantat

Indiferent de rezultatele tale, in perioada de acomodare din primele 3 luni DarkAngel Studio iti garanteaza un venit minim substantial.

  • Colaborare legala si transparenta

Vei primi banii la timp, de fiecare data, direct in contul tau, indiferent de suma.

  • Training si Suport 100%

Beneficiezi de traning specializat si suport din partea specialistilor nostri, oricand ai nevoie, pentru orice problema.

  • Tu iti stabilesti programul!

Vei avea un program flexibil, care iti lasa suficient timp liber pentru a-ti rezolva problemele personale sau pentru a urma o facultate.

Care este insa adevaratul beneficiu al angajariica model fetish in studio-ul fetish DarkAngel din Bucuresti?

Un model începător poate câștiga în această industrie între 500$-1500$. În medie, durează cam 2 luni până când modelul nou este gata să stea singură, să tasteze singură și să facă performanță.

Un model cu experiență și care respectă programul de muncă ascultând sfaturile noastre, poate ajunge la sume de peste 1500$-3000$.

Pe când un model care știe să își loializeze membrii, știe să își joace rolul în fața camerei și folosește tehnicile DarkAngel Studio de a controla un membru nu numai financiar, ci și mental, poate câștiga peste 4000$.

Nu uita că la noi plata se face la 2 săptămani, deci cu ambiție și perseverență poți avea câștiguri considerabile.

Desigur, îți vom prezenta la interviu și cazurile modelelor care au câștigat 1000$ în 2-3 ore sau 2000$ în 4-5 ore, și chiar mai mult de atât, dar trebuie să știi că astfel de sume nu se câștigă în fiecare zi sau, nu într-un timp atât de scurt.

Poti vizualiza si pagina noastra de Facebook pe care te invitam sa o accesezi.

Mediul de lucru la studioul nostru este unul foarte plăcut, camerele și decorurile sunt special concepute și gândite pe conceptul “fetish”. Fiecare model are camera proprie și este tratată ca un egal, este motivată prin bonusuri de performanță să își dorească să câstige mai mult și totodată, să capete experiența necesară pentru acest job.

Echipa noastră vine cu placere la muncă, este experimentată pe această nișă, astfel încât, succesul tău va fi garantat dacă și implicarea ta va fi pe măsură.

Considerăm că fiecare model are șanse să devină un model de top în cel mai scurt timp. A fi model fetish este o artă, iar atitudinea în fața camerei este foarte importantă.

Noi te vom învăța cum să capeți această atitudine, precum și trucuri pentru a prelungi sesiunea privată cu ajutorul dialogului, nu a nudității ca în alte studiouri. Suntem foarte preocupați de imaginea modelelor noastre, dar totodată și de protejarea lor.

De aceea am decis să nu afișăm poze din studio, pentru a evita ca modelele să fie stresate în vreun fel de diverse persoane rău intenționate. Vom posta însă, pe “blog” poze cu premiile și câștigurile unui model fetish.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *